POVEĆAJ SI PRIHODE (Samo) UZ DIGITALNI MARKETING.

Inovativna edukacijka platforma koja će ti pokazati kako marketing nije rezerviran samo za one koji imaju velike budžete!

SAZNAJ VIŠEKUPI EDUKACIJU
ATOMSKI MARKETING

Marketing nije rezerviran samo za one koji imaju velike budžete!

 

TISKANO IZDANJEONLINE IZDANJE

EKSKLUZIVNI SADRŽAJI KOJI NISU DOSTUPNI NIGDJE DRUGDJE NA INTERNETU. EVO ŠTO SVE SADRŽI EDUKACIJSKA PLATFORMA ATOMSKI MARKETING:

HIT knjiga Atomski marketing

Najprodavanija knjiga u Hrvatskoj u 2019. godini, Atomski marketing, dio je edukacijskih materijala koje ćete dobiti. Vrijednost knjige je 149,99 kuna (12.99 dolara)

eBook Iskakanje iz paštete!

eBook koji je temeljen na case studyju prodaje knjige Atomski marketing, koja je u samo mjesec dana prodana u više od 400 primjeraka! Ovaj detaljni vodič u sebi sadrži više od

Audiobook Atomski marketing

Nemate vremena za čitanje? Poslušajte Atomski marketing u pokretu, tijekom treninga ili na putu. Knjigu vam čita populatni radijski voditelj Ermin Preljević!

Udemy edukacija “Kako složiti eBook, landing page i provući hrpu lidova?”

Edukacija koju sam kreirao za platformu Udemy, a čija je cijena u pojedinačnoj prodaji 34,99 dolara! 

Edukacija će vam pomoći da sami naučite:

 • istražiti tržište
 • kreirate eBook
 • kreirate landing page
 • naučite koristiti Mailchimp
 • naučite postaviti Facebook i Instagram kampanju
 • naučite korisne prodajne stvari

Privatna ekskluzivna Facebook grupa!

Osiguran vam je pristup ekskluzivnoj i zatvorenoj Facebook grupi u kojoj ćemo pričati i komentirati najnovije i najaktualnije događaje o digitalnom marketingu. Grupa u kojoj ćemo skupa komentirati pitanja članova i nuditi odgovore.

Q&A za članove edukacije

Jednom mjesečno održavat ćemo video Q&A unutar zatvorene Facebook grupe. Na tim video događajima moći ćete postavljati pitanja na koja ću vam davati odgovore. Ovi će se događaji održavati minimalno u trajanju od 1h.

GRATIS 1: 3 velika case studya!

Saznaj ekskluzivno 3 velika case studya iz prakse, a jedan od njih je onaj koji mnogi isčekuju. Kako je MOST Nezavisnih lista uz budžet od samo 350.000 kuna došao do 8 zastupničkih mjesta samo uz digitalni marketing. Kako bismo još više naglasili snagu ove kampanje, naglasio bih kako su HDZ i SDP su potrošili 15 i 10 milijuna kuna u promociju u toj istoj kampanji.

  GRATIS 2: Pristup preko 500 korisnih materijala...

  Imat ćete ekskluzivan pristup preko 500 materijala, linkova, predložaka, primjera… koje i ja svakodnevno gledam i pratim te iz njih učim. To uključuje i sažetke knjiga s mog Kindla, koje čitam i spremam na platformu.

   

  EKSKLUZIVNO novi materijali na Newsletteru!

  Više neću objavljivati blogove i objave na svojoj stranici, već će sve objave ići direktno u vaš inbox putem ekskluzivnog Newslettera. Svi će ti e-mailovi biti spremljeni i na samoj platformi Atomski marketing gdje ćete moći sve pratiti.

   

  KONSTATNO NOVI MATERIJALI!

  U digitalnom se marketingu sve brzo mijenja, nešto što je danas odlično  funkcionira, za dva mjeseca možda više neće biti aktualno. Upravo radi toga, konstantno ću osvježavati materijale dostupne na platformi.

  JOŠ TE NISAM UVJERIO?

  Ovo su neke od stvari na kojima sam radio i gdje sam ostvario rezultate:

  • U studentskim danima osnivam sportsku web trgovinu specijaliziranu za futsal + kreiram najposjećeniju web stranicu za futsal u regiju.
  • S 25 godina vodim marketing u najjačoj poslovnoj školi u Jugoistočnoj Europi – COTRUGLI Business School koja posluje u 9 država!
  • Osnivam tvrtku za sportski marketing – Overtime, gdje radim s klubovima / savezima / eventima poput KK Cedevita, Futsal Dinamo, Grand prix Osijek Žito Challenge Cup, Football Fest, RTL Televiziju (Svjetsko rukometno prvenstvo u Kataru)… osvajamo međunarodnu SPORTO nagradu.
  • Vodim marketing u jednoj od najbrže rastućih IT tvrtki u Srednjoj Europi (prema uglednom Deloitteu) – Agency04.
  • Vodio sam marketing u političkoj kampanji za vrijeme parlametarnih izbora u 2020. godini – ostvarili smo rezultate koje nitko nije očekivao, a fokus je bio na digitalnom marketingu.
  • Osnivač sam najposjećenije web stranice za futsal na svijetu – FutsalFeeda, koji je star tek nešto više od godinu dana.

  PREKO 300 SATI EDUKACIJA…

  Držao sam offline i online edukacije za ugledne edukacijske ustanove poput Experte i Liderove akademije.

  Educirao sam mnoge studente na fakultetima te sportskim konferencijama u Beogradu i Sarajevu.

  Iznimno sam ponosan na edukaciju o sportskom marketingu koju sam održao za klubove Ukrajinske prve nogometne lige u Odesi, a među kojima su između ostaloga bili Šahtar Donjeck i Dinamo Kijev.

  Autor sam i Udemy edukacije kojoj je prosječna ocjena polaznika 4.99! Recenzije možete pogledati OVDJE ili u nastavku stranice.

   ŠTO KAŽU NEKI POLAZNICI UDEMY EDUKACIJE

   USPJEŠNI MARKETINGAŠI O KNJIZI ATOMSKI MARKETING

   Koja je dio Atomske edukacije i koju ćete dobiti u online izdanju.

   Palić se drži onoga u čemu je majstor – prakse. Na vlastitim primjerima iz zemlje i svijeta daje vjerni prikaz onog što marketing danas jest.

   Mate Mijić

   Politički analitičar, konzultant i poduzetnik u digitalnoj komunikaciji i marketingu

   “Atomski marketing” zvuči pretenciozno prije čitanja, a nakon čitanja shvatite da se drugačije nije mogla niti zvati. Knjiga je obavezno štivo za svakog marketinškog profesionalca koji stoji pred izazovom digitalnog društva.

   Mato Rajić

   CEO, Rajić Consulting

   U 15 godina koliko se bavim marketingom nisam naišao na knjigu ovog tipa, sigurno ne od domaćeg autora. Knjiga je to koja na iskren način priča o marketingu, ali i o usponima i padovima. Mnoge su knjige bazirane na teoriji ili na trendovima koji su danas tu, a sutra ih nema. Ova je bazirana na primjerima!

   Vice Božić

   CEO, GoAds

   Knjiga nipošto nije znanstveni pogled na marketing, nego pogled nekoga tko marketing živi godinama i kroz svoje životne priče i projekte pokazuje prilike i zamke koje moderni marketing pruža. Must read!

   Ilija Brajković

   CEO, Kontra Digital Agency

   MEDIJI KOJI SU PISALI O ATOMSKOM MARKETINGU

   NEKA 2021. GODINA BUDE GODINA VELIKIH PROMJENA. PREUZMI STVARI U SVOJE RUKE. KRENI ATOMSKI!